Etsi

Eläinlääkäri ja eläinkiropraktikko Inka Kämper

ennaltaehkäisee sairauksia ja edesauttaa rakkaan hevosesi hyvinvointia läpi sen eliniän

Olen vuonna 2012 Viron Tartosta valmistunut, Suomessa laillistettu eläinlääkäri Nurmijärveltä. Olen suorittanut vuonna 2016 Equine Sport Medicine sertifikaatin ainoana Suomessa ja keväällä 2017 valmistuin Saksassa Eläinkiropraktikoksi International Academy of Veterinary Chiropractic:sta (IAVC). Eläinakupunktion tutkinnon suoritin Espanjassa, joka perehtyi perinteiseen kiinalaiseen akupunktioon (TCVM) vuonna 2021.

Hevosten kanssa olen puuhastellut lastentarhanikäisestä saakka. Olen tottunut niin ratsuihin kuin myös ravureihin.

Kodistani Nurmijärvellä löytyykin tällä hetkellä kaksi hevosta ja koira. Ja kaikki mahdolliset vapaa-aikani vietän oman kasvattini (+kaverinsa) kanssa ratsastaen ja valmentautuen.

Olen työskennellyt ennen opiskelua ja myös opiskelun aikana Helsingin yliopiston hevossairaalassa eläintenhoitajana ja praktiikkaoikeuksieni saamisen jälkeen olen tehnyt kuntapraktiikkaa ja paljon viikonloppupäivystyksiä eri kunnissa. 

Pyrin jatkuvasti täydennyskouluttautumaan (erityisesti hevosiin liittyen).

Teen kiertävää suureläinpraktiikkaa Nurmijärven Röykästä käsin Uudenmaan alueella. Mikäli hevosia on yli 3 niin voin tulla myös pidemmällekkin. Kilometrit jaetaan omistajien kesken. 

Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä 045-107 6236 tai sähköpostitse wdteamoy@gmail.com

Facebook: Eläinlääkäri ja eläinkiropraktikko Inka Kämper